Enabling good business

UTVECKLING & SYSTEMINTEGRATION

Låt verksamheten krav styra verktygen – inte tvärt om. Digitalisera era processer med skräddarsytt systemstöd.

Upplever ni att era affärsapplikationer inte räcker till? Att funktionerna i era digitala verktyg, eller bristen på integration mellan dem, håller er tillbaka i ert digitaliserings- eller förbättringsarbete?

Låt oss ta fram anpassningar, integrationer eller helt skräddarsydda verktyg till er. Vi bygger allt från enklare integrationer mellan verksamhetssystem, till helt nya appar framtagna för era specifika processer.

FRÅN BEHOV OCH KRAVSTÄLLNING TILL IMPLEMENTERADE VERKTYG

För att kunna ta fram er nya lösning behöver vi såklart förstå just er verksamhet och de processer som ska stödjas. Vi inleder därför varje utvecklingsprojekt med en eller flera workshops där vi tillsammans med er identifierar de funktioner som ni behöver för att effektivisera er vardag. Våra konsulter och utvecklare kombinerar sina tekniska spetskompetenser med en hög verksamhets-förståelse och ställer rätt frågor för att vi ska förstå precis vad er verksamhet behöver.

DET HÄR HJÄLPER VI ER MED:

  • ■ Specialutvecklade applikationer

  • ■ Er egna mobilapp

  • ■ Intranät & Kundportaler

  • ■ Effektiva dokumenthanteringslösningar

  • ■ Integration & Automation

  • ■ Vidareutveckling & Förvaltning

Fortnox developer

SYSTEMUTVECKLARE MED SPECIALISTKUNSKAPER GER RÄTT SLUTPRODUKT

Våra systemutvecklare är experter med lång erfarenhet av komplexa utvecklingsprojekt baserade på Microsoft plattformar, såväl som LAMP, Laravel, WordPress och affärssystem som Visma Business och Fortnox. En erfarenhet de byggt upp under flera år av nära relationer och samarbeten med våra kunder.

AGILA METODER SOM GRUND I UTVECKLINGSARBETET

Det iterativa projektet är en arbetsprocess vi trivs med och upplever fungerar bäst för att leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder. Att från första anblick veta exakt vad som bör göras för att ge bäst resultat är sällan möjligt. Risken blir att den funktionalitet som skapas inte passar de reella behoven. Istället förfinar vi kraven under projektets gång, gärna med hjälp av prototyper och mockups.

Agila metoder agile

KUNDCASE

DIGITALISERADE AFFÄRSPROCESSER

Yster

Skräddarsydda affärssystem för mindre bolag

TASK LIST TOOL

Flexibelt onboarding-stöd för HR

Q&A

Anpassat verktyg för Q&A-processer

VILL NI KOMMA I KONTAKT?

HUR KAN VI HJÄLPA JUST DITT FÖRETAG?

Fyll i kontaktformuläret nedan med dina önskemål. Vi hör sedan av oss till dig för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.
Du kan också ringa oss på 08-410 417 90