Vi hjälper er att digitalisera företaget

Världen är i förändring, gamla affärsmodeller utplånas, nya tillkommer och överallt pratar man om digitalisering. Den nya världen innebär både möjligheter och utmaningar som alla företag, stora som små, behöver förhålla sig till. 

Kontakta oss

Digitalisering företag

DIGITALISERING FÖRETAG

Tillsammans lyckas vi med er digitala transformation

Att säga att allt är möjligt med modern teknik är såklart en förenkling och i vissa fall helt felaktigt, men sanningen är ändå att modern teknik möjliggör betydligt mer än den används till idag. Det är inte tekniken som sätter begränsningarna för er utveckling, utan snarare kunskapen kring vad den kan användas till. Det kan vi hjälpa er med.

 

96,4%

Nöjda kunder

Högsta

Kreditvärdighet

18år

I Branschen

Er digitaliseringsresa börjar här & nu

Vill ni nå ett ökat affärsvärde från IT genom förenklade processer? Låt oss hjälpa er att effektivisera er IT-miljö genom rationell användning av modern teknik. 

Digitaliseringsstrategi

Plan för ökad digitalisering

Att ha en digitaliseringsplan är grunden för allt strategiskt digitalingsarbete. Strategin handlar om allt från hårdvara till medarbetarnas digitala utbildningsnivå och kompetens.

Lägg grunden för er verksamhets digitaliseringsarbete genom en digitaliseringsstrategi. 

Kontakta oss (för mer information och offert)

KUNDCASE

Vad våra kunder säger

NDA

NDA ökade sin lönsamhet genom outsourcad IT

Further levererar hanterad IT-drift till NDA, som är ett företag inom Life science. Genom moderna IT-tjänste...
IT rekryteringsföretag

Nordic Interim bytte till Further för att få snabb IT-support

Nordic Interim, ett företag inom ledningsrekrytering och bemanning, var trötta på att inte få snabb hjälp oc...
NDA group logo
Biolamina logga
Isofol logga

FAQ

Vanliga frågor om digitalisering

Vad är digitalisering?

Digitalisering innebär inte bara en övergång från analoga till automatiska processer, utan hela företagets digitala utveckling.

Digitalisering är ett brett begrepp som syftar till att använda modern teknik, system och tekniska lösningar för att modernisera och effektivisera verksamheter och organisationer. 

 

Varför ska man digitalisera?

Digitalisering innebär stora fördelar för alla organisationer. Förutom att förbättra arbetssätt och flöden internt, ger en ökad digitalisering en ökad användarvänlighet för era kunder eller brukare. 

Att digitalisera företag gör att ni skapar förutsättningar föri bättre underlag och data, vilket är en förutsättning för att fatta korrekta beslut.

Vad är en digitaliseringsstrategi?

En digitaliseringsstrategi eller digtaliseringsplan är ett strategiskt dokument som lägger grunden för verksamhetns digitaliseringsarbete.

Visst låter det bra?

Digitaliseringen innebär stora möjligheter för de företag som väljer att satsa. Vill du också få helt nya förutsättningar för ekonomisk tillväxt, konkurrenskraft och innovation?