Enabling good business
 

Language switcher

96,4 % NÖJDA KUNDER

HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET

17 ÅR I BRANCHEN

TRYGG IT DRIFT & IT SUPPORT

Vi på Further hjälper våra kunder att ständigt få ett ökat affärsvärde av IT. Vi erbjuder moderna IT-tjänster levererade med ett sunt och tidsenligt tänk. Med en styrka på dryga 20 tekniker och IT-konsulter tror vi oss kombinera det stora företagets kapacitet och tillgänglighet med det mindre företagets personliga service. Hos oss möts du av trevliga konsulter med stor passion för tekniken kombinerat med en hög verksamhetsförståelse, som vet hur just ni kan använda modern teknik på ett rationellt och effektivt sätt.

SOM EN IT-PARTNER SKA VARA

Vårt påstående grundar sig såklart på mer än våra fördjupade kunskaper i modern teknik, det handlar lika mycket om hur vi hanterar våra kundrelationer.

Vi tror på moderna samarbetsformer som bygger på ett ömsesidigt värdeskapande, snarare än kreativa inlåsningseffekter. Vi strävar hela tiden efter att hjälpa våra kunder till en så modern och effektiv it-miljö som möjligt. Vi vill inte tjäna pengar på er okunskap genom att låsa in er i långa hostingavtal när det finns, eller snart kan tänkas finnas, molnlösningar som passar ert behov bättre. Istället jobbar vi hårt för att hela tiden hitta nya och innovativa lösningar som kan förenkla er vardag, effektivisera ert arbete och sänka era kostnader – även när det innebär att tjänster vi själva levererar blir överflödiga.

FUNGERANDE IT

Vi på Further pratar gärna om ”Fungerande IT”, något som vi anser handla om betydligt mer än bara teknik och ”upptider” – det handlar om verksamhetsnytta.

I en tid där utvecklingen går framåt snabbare än någonsin och nya system introduceras i rasande takt handlar Fungerande IT lika mycket om användaren, och användarens förmåga att tillgodogöra sig de stöd som en modern IT-miljö erbjuder.

VÅRA TEKNISKA RÅDGIVARE HJÄLPER ER ATT BLI BÄTTRE

Vi på Further är måna om att ha en fördjupad förståelse för er verksamhet och era specifika utmaningar. Väljer ni en hanterad driftlösning från oss får därför en egen Teknisk Rådgivare, som har som uppgift att se till så att er IT-miljö ständigt utvecklas för att hela tiden vara den affärsstödjande resurs den är tänkt att vara.

Vår Tekniska Rådgivare hjälper er inte bara att få ut max av alla de verktyg och funktioner som vi erbjuder i våra driftlösningar, den är också ansvarig för att ni hålls uppdaterad på nya tjänster och funktioner som kan förenkla era processer, effektivisera ert samarbete och öka er konkurrenskraft.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just er med?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

    .grecaptcha-badge { display:none !important; }