Pedagogiska IT-utbildningar för företag

Våra populära utbildningar hjälper era användare att bli mer produktiva med hjälp av de olika verktygen i Microsoft 365. Vi har en generell utbildning som skräddarsy efter era behov och utbildar även i Microsoft Teams, Sharepoint och Windows 10 / Windows 11.

Kontakta oss

Microsoft 365 utbildning windows 11 teams utbildning sharepoint

IT-UTBILDNINGAR

Skräddarsydda IT-utbildningar för företag

Hos oss får ni kursledare med stor erfarenhet och som dessutom fortfarande är verksamma inom de områden de utbildar i. Vi utbildar i både små och stora grupper, digitalt via Microsoft Teams eller på plats hos er. Vi anpassar också gärna utbildningarna efter er verksamhet och använder exempel från er vardag, allt för att göra informationen lättare att ta till sig. Här nedan ser ni delar av vårt gedigna utbud av IT-kurser för företag.

 

96,4%

Nöjda kunder

Högsta

Kreditvärdighet

17år

I Branschen

Microsoft 365 utbildningar för företag

Genom våra popuära IT-utbildningar i Microsoft 365 skapar vi tillsammans upplysta ledare och stimulerade medarbetare i hela företaget.

Microsoft 365
Microsoft Teams
Sharepoint online
Windows 10/11

Microsoft 365 utbildning företag

Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Microsoft 365.

Precis som i alla våra användarutbildningar anpassar vi också utbildningen efter just er verksamhet och era specifika processer.

Effektivisera ert arbete med ökade kunskaper i Microsoft 365. I denna utbildning går vi igenom olika verktyg i Microsoft 365.

Kontakta oss (för mer information och offert)

Microsoft Teams utbildning

Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för dig som redan jobbat en del i Microsoft Teams.

Precis som i alla våra användarutbildningar anpassar vi också utbildningen efter just er verksamhet och era specifika processer.

Vår Microsoft Teams-utbildning hjälper er organisation att fullt utnyttja funktionerna i verktyget.

Kontakta oss (för mer information och offert)

Microsoft Sharepoint utbildning

Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i SharePoint Online.

Precis som i alla våra användarutbildningar anpassar vi utbildningen efter er verksamhet och era specifika processer.

Vår Sharepoint-utbildning ger era användare en ökad förståelse för verktyget så att ni kan få ut mer av Sharepoint online.

Kontakta oss (för mer information och offert)

Windows 10 & 11 utbildning företag

Vi går igenom det som är som är nytt sedan operativsystem, samt hur Windows 10/11 kan hjälpa era användare att bli mer effektiva.

Precis som i alla våra användarutbildningar anpassar vi utbildningen efter just er verksamhet och era specifika processer.

Denna utbildning har som syfte att ge er användare en ökad förståelse för Windows 10 eller 11.

Kontakta oss (för mer information och offert)

KUNDCASE

Vad våra kunder säger

NDA

NDA ökade sin lönsamhet genom outsourcad IT

Further levererar hanterad IT-drift till NDA, som är ett företag inom Life science. Genom moderna IT-tjänste...
IT rekryteringsföretag

Nordic Interim bytte till Further för att få snabb IT-support

Nordic Interim, ett företag inom ledningsrekrytering och bemanning, var trötta på att inte få snabb hjälp oc...
Biolamina logga
Isofol logga
NDA group logo

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor om våra IT-utbildningar

Vad ingår i Microsoft 365-utbildning företag?

Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, har du allt du behöver i Microsoft 365. I Microsoft 365 hittar du flexibla och välbekanta verktyg för samarbete mellan team, enheter och plattformar. Du har dessutom kontroll över datasäkerhet och efterlevnad tack vare inbyggd sekretess, transparens och förfinade användarkontroller.

 1. Workshop: Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom olika funktioner i Microsoft 365 och hur de används i just era verksamhet.
 2. Teknisk uppstart: Vi konfigurerar sedan Microsoft 365 efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar olika verktyg för att stödja just era processer och arbetssätt.
 3. Microsoft 365 utbildning i grupp: När Microsoft 365 är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur verksamheten kan användas i just er verksamhet.
 4. Manualer: Vi efterlämnar guider och användarmanualer i Microsoft 365, anpassade efter er verksamhet.
Vad ingår i er Microsoft Teams utbildning?

Vi på Further erbjuder Microsoft Teams utbildning för alla nivåer av användare.

 1. Workshop: Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Microsoft Teams olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.
 2. Teknisk uppstart (valbart): Om det behövs konfigurerar vi sedan Microsoft Teams efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt.
 3. Microsoft Teams utbildning i grupp: När Microsoft Teams är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i er verksamhet.
 4. Manualer: Självklart ingår användarmanualer i Microsoft Teams, även dem anpassade efter er verksamhet.
Vad ingår i er Sharepoint utbildning?

Microsoft SharePoint är en mångsidig tjänst som kan användas för att skapa interna och externa sidor, samt även publika webbplatser.

Många företag använder SharePoint som en ersättare för sin traditionella filserver, för att kunna effektivisera sitt arbete och digitalisera sina processer. SharePoint erbjuder nämligen mängder med stöd för samarbete, delning och dokumentredigering, både internt inom din organisation samt externt.

Tjänsten är dessutom nåbar oavsett vilken enhet du använder, antingen via en app eller via en webbläsare, som Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

 1. Workshop: Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom SharePoint Onlines olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i er verksamhet.
 2. Teknisk uppstart (valbar): Vi konfigurerar sedan SharePoint Online efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja era processer och arbetssätt.
 3. Utbildning Sharepoint online: När SharePoint Online är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i er verksamhet.
 4. Manualer: Vi efterlämnar användarmanualer i SharePoint Online, även dem anpassade efter er verksamhet.
Har ni fortfarande utbildning i Windows 10?

Ja, vi har fortfarande utbildning i Windows 10. Det kommer att vi ha så länge det finns efterfrågan. Vi kan även hjälpa till att migrera till Windows 11. 

Vad ingår i er Windows 11 utbildning?

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Windows 11, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för dig som redan jobbat en del i Windows 11.

 1. Workshop: Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom olika funktioner i Windows och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.
 2. Windows 11 utbildning företag: Själva utbildningen i Windows 11 genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.
 3. Manual Windows 11: Vi efterlämnar guider och användarmanualer i Windows 11, anpassade efter er verksamhet.

Vilken utbildning behöver ni?

Vill du få mer information och priser på våra IT-kurser? Välj hur du vill kontakta oss.