Sedan 2004 har vi med våra IT-tjänster hjälpt företag att växa

Med en kundnöjdhet som återkommande ligger på 100% är vårt fokus alltid dig som kund. Furthers långvariga framgång bygger på att vi gör affärer på ett schysst och hållbart sätt. Genom att anstränga oss för att behålla våra kunder och anställda har vi som IT-företag stått stabilt under både pandemin och andra världskriser. 

Befintlig kund - Support

08-410 417 99

support@further.se

Befintlig kund - Övrigt

08-410 417 90

info@further.se

   Huvudkontor

   Torshamnsgatan 28A

   164 40 KISTA

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du bli kund?

Hos oss möts du av trevlig personal som lyssnar och vill veta mer om din verksamhet. Till skillnad från ett typiskt IT-företag fungerar vi som en strategisk IT-partner och en förlängning av er verksamhet. Genom att förstå vad ni behöver kan vi implementera modern teknik för maximal effektivitet och ökad lönsamhet.

Boka möte direkt

Vill du jobba hos oss?

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med nya talanger. Varmt välkommen att läsa mer om oss och våra utlysta tjänster på vår karriärsida. Hittar du inte något IT-jobb som passar dig är du välkommen att skicka en spontanansökan. I viss mån tar vi även emot praktikanter & LIA.

Se lediga tjänster

Behöver du support?

Är du kund hos oss får du hjälp med IT-support via vår nya supportportal. Vi finns här för dig när du har problem med din dator, om du glömt ditt lösenord, om skrivaren vägrar fungera, om du har problem med att skicka och ta emot mail eller om något annat i din IT-miljö strular.

Få supporthjälp