Enabling good business

Byt till en schysst IT-partner!

  • Hos oss blir ni hörda
  • Ni får snabb hjälp
  • 3 månaders kundnöjdhetsgaranti

HANTERAD IT-DRIFT & ETT BRETT UTBUD AV IT-TJÄNSTER

Förstklassiga tjänster inom IT-drift i Stockholm och övriga Sverige med användarsupport på svenska.

Vi hjälper er gärna med er IT-drift och underhåll av era servrar och system, samt support till era användare. Vi erbjuder allt från hanterade drifttjänster för hela er miljö till stödtjänster så som extern servicedesk, projektledning och specialistkompetens som kan ersätta eller avlasta er interna it-avdelning vad gäller IT drift eller projekt.

OUTSOURCING IT – LÅT OSS STÅ FÖR HELA ANSVARET

Managed Service, eller hanterad IT drift, innebär att vi tar hela ansvaret för era servrar, klienter och nätverk. Vi kan drifta hela eller delar av er miljö, vi står för det proaktiva underhållet och erbjuder dessutom driftgaranti.

I våra kompletta driftpaket ingår hårdvara, licenser, drift, underhåll, backup och support – allt till ett fast pris varje månad. Vi ser till så att allt fungerar som det ska, så att ni kan fokusera på annat. Outsourcing av IT i Sverige när det är som bäst.

TAKE AWAY OFFICE – ALLT TILLGÄNGLIGT DÄR DU ÄR

Take Away Office är vår kompletta IT-lösning, framtagen med användarnas produktivitet i fokus. Med Take Away Office samlar du hela företaget IT-miljö (Affärssystem, Office-paketet, filer och mejl) och gör allt nåbart vart du än befinner dig i världen, oavsett om du använder en PC, Mac, eller en surfplatta.

Take Away Office är inget fjärrskrivbord, istället är det byggt för att ge era medarbetare bästa möjliga användarupplevelse. Med Take Away Office upplever användaren det som att denne jobbar på sin lokala dator, men i bakgrunden synkas företagets filer mot molnet och applikationerna publiceras till den lokala datorn. Det innebär att ni får den bästa användarupplevelsen, men ändå tryggar företagets data.

Klicka här för att läsa mer om Take Away Office.

FUNGERANDE IT

Vi på Further pratar gärna om Fungerande IT, något som vi anser handla om betydligt mer än bara teknik och ”upptider” – det handlar om verksamhetsnytta.

I en tid där utvecklingen går framåt snabbare än någonsin och nya system introduceras i rasande takt handlar Fungerande IT lika mycket om användaren, och användarens förmåga att tillgodogöra sig de stöd som en modern IT-miljö erbjuder.

Vi på Further är därför måna om att ha en fördjupad förståelse för er verksamhet och era specifika utmaningar. Väljer ni en hanterad driftlösning från oss får därför en egen Teknisk Rådgivare, som har som uppgift att hjälpa er att få ut max av alla de verktyg och funktioner som vi erbjuder i våra driftlösningar. Allt för att även ni ska få ett ökat affärsstöd från IT.

HOSTING OCH DATALAGRING I SVERIGE

Även om vi gärna rekommenderar molntjänster till våra kunder finns det fortfarande många företag som av olika skäl behöver olika typer av hostingtjänster. Med Hosting från Further får du en driftsäker och skalbar lösning för dina servrar och system. Här kan du lagra ditt data och dina personuppgifter helt enligt GDPR, skyddat av säkerhet och skalskydd i världsklass.

Med datacentertjänster från Further får du såklart ett förstklassigt skydd mot stöld och brand. Datacentermiljön är certifierad för ISO 27001:2005 standarden för informationssäkerhet, ISO19001:2008 för kvalitet och ISO14001 för miljöpåverkan. Detta säkerställer att din verksamhetskritiska IT erbjuds den högsta möjliga nivån av säkerhet och driftskontinuitet.

Läs mer om Hosting i Sverige här

VILL NI KOMMA I KONTAKT?

HUR KAN VI HJÄLPA JUST DITT FÖRETAG?

Fyll i kontaktformuläret nedan med dina önskemål. Vi hör sedan av oss till dig för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.
Du kan också ringa oss på 08-410 417 90

MER I ÄMNET