Enabling good business
 

Language switcher

MICROSOFT TEAMS UTBILDNING

Effektivisera ert samarbete och kommunikation med Microsoft Teams.

Med vår populära Microsoft Teams utbildning får era användare en ökad förståelse för verktyget och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Microsoft Teams.

SKRÄDDARSYDD MICROSOFT TEAMS KURS EFTER ER VERKSAMHET OCH ERA BEHOV

För att säkerställa att er Microsoft Teams utbildning blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Teams och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt.

VAD ÄR MICROSOFT TEAMS?

Microsoft Teams är en chattcentrerad arbetsyta i Office 365. Teams samlar människor, konversationer, filer och verktyg på ett och samma ställe så att alla har direkt åtkomst till allt de behöver.

Microsoft Teams finns som skrivbordsapp och mobilapp för iOS eller Android. Du kan även köra Microsoft Teams som en webbaserad app.

Titta på videoklippet för att se vad Microsoft Teams kan göra för dig och ditt team. Behöver ni hjälp att komma igång? Vi på Further erbjuder Microsoft Teams utbildning för alla nivåer av användare.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Microsoft Teams olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Microsoft Teams genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och en Microsoft Teams användarmanual, anpassade efter just er verksamhet.

HAR NI FRÅGOR KRING TEAMS?

Vill du veta mer eller boka en utbildning i Microsoft Teams?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

  VILL NI HA HJÄLP MED UPPSTARTEN AV MICROSOFT TEAMS? – VÄLJ DÅ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

  Furthers paket Kom igång med Teams är framtaget för att ge ert företag en hanterad uppstart i Microsoft Teams. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

  Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Teams och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er Microsoft Teams-implementering.

  KOM IGÅNG MED TEAMS INNEHÅLLER:

  WORKSHOP

  Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Microsoft Teams olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

  TEKNISK UPPSTART

  Vi konfigurerar sedan Microsoft Teams efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

  ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

  När Microsoft Teams är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

  MANUALER

  Självklart ingår användarmanualer i Microsoft Teams, även dem anpassade efter just er verksamhet.

  SUPPORT

  I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365 och Microsoft Teams. Om inte kan det såklart väljas till.

  HUR KAN VI HJÄLPA ER?

  Har ni en specifik fråga kring Microsoft Teams och dess möjligheter eller undrar ni över någonting annat?

  Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret intill, så hör vi av oss!

   IT-UTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG PÅ ALLA NIVÅER

   Förutom Microsoft Teams utbildning och vårt kom igång paket erbjuder vi även ett flertal andra IT-kurser. Ofta har våra kunder behov av fler än en IT-utbildning och då kan vi med fördel sätta ihop ett paket utifrån era önskemål. Kanske behöver ni komplettera Teams utbildningen med en heltäckande kurs i Office 365? Här nedan ser ni delar av vårt gedigna utbud av IT-kurser för företag.

   ALLA VÅRA IT-KURSER:

   VILL NI VETA MER OM VÅRA UTBILDNINGAR?

   Vill ni veta mer om vår utbildning i Microsoft Teams eller göra en bokning?

   Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret bredvid, så hör vi av oss!

    .grecaptcha-badge { display:none !important; }