NYHET

Ny affärskonsult inom Life Science som vill göra skillnad

Vi har den stora glädjen att meddela att Linda Myrberg börjat på Further som affärskonsult inom Life Science. Linda började i tisdags och är en del av Furthers nya satsning på spetskompetens inom Life Science-området. Vi vet att det ställs högre krav på förståelse av branschens utmaningar för att vara en bra leverantör inom Life Science-området och därför kommer Linda att bli en stor tillgång på Further. Vi är övertygade om både att hon kommer att passa in bra i gruppen och att hennes erfarenhet kommer att vara mycket värdefull.

Further AB IT bolag Stockholm
Left

Mitt jobb gör att jag får möjlighet att använda mina analytiska och strategiska förmågor på bästa sätt. Genom att förstå verksamheten, och jobba tillsammans med dem, blir IT en enabler som hjälper dem att utvecklas i både stort och smått.

Linda Myrberg

Affärskonsult Life science, Further AB

PROFIL

Linda Myrberg

Linda har gedigen erfarenhet av både IT och vad som är viktigt ur ett IT-perspektiv för Life Science-bolag. Detta genom att hon arbetat på Astra Zeneca sedan 2002 i flera olika funktioner och roller. Hon har bland annat varit Systemägare, Campus-IT Manager samt projektlett flera stora IT projekt.

Linda Myrberg

 

Vad gillar du mest med din yrkesroll?

Det händer även mycket inom Life Science, vilket gör det till ett väldigt dynamiskt område. Att vara del av den dynamiken är otroligt inspirerande och ger mig mycket energi. Det allra bästa med att jobba inom Life Science är att jag i slutändan gör skillnad för en patient.

Mitt jobb gör att jag får möjlighet att använda mina analytiska och strategiska förmågor på bästa sätt. Genom att förstå verksamheten, och jobba tillsammans med dem, blir IT en enabler som hjälper dem att utvecklas i både stort och smått. 

Vad ser du fram emot i rollen som affärskonsult inom Life Science hos Further?

Att få dela med mig av den mångåriga erfarenhet och kunskap jag själv har inom Life Science, till både mina kolleger och våra kunder, samtidigt som jag får en möjlighet att växa och utvecklas. Jag ser även fram emot att fortsättningsvis ta del av den dynamik som finns inom Life Science.

Det är spännande att känna att jag själv gör en skillnad, genom att hjälpa våra kunder hitta rätt tekniska lösningar, så att de kan fortsätta vara konkurrenskraftiga och ta sin organisation vidare.

Vad gillar du att göra på fritiden?

På fritiden fotograferar jag gärna djur och natur. Jag gillar även att resa, laga mat och släktforska.

Vill du komma i kontakt med Linda?

Hör av dig till Linda genom att antingen ringa eller maila via kontaktinformationen nedan. 

 

 

 

NYHETER

Relaterade nyheter

Digitalisera dina kvalitetsdokument

Gratis webinar: Få kontroll på din kvalitetsdokumentation

KVALITÉ Gratis webinar: CQD Online Få kontroll på din kvalitetsdokumentation Further bjuder in dig till...
IT säkerhet företag Stockholm

Gratis webinar: Ditt Uppkopplade liv

IT-SÄKERHET Gratis webinar: DITT UPPKOPPLADE LIV Faror, fallgropar och den Mänskliga brandväggen Furthe...

Dags att ta nästa steg i karriären?

Vill du bli en del av Further-familjen? Vi söker ständigt efter nya talanger som vill ta nästa steg och följa med på vår tillväxtresa!