NYHET

Further AB utser ny VD med fokus på tillväxt och affärsanpassad digitalisering

I spåren av Corona-pandemin är IT-branschen en bransch i förändring men även i tillväxt. Nya utmanande tider ligger framför oss, samtidigt som allt fler företag efterfrågar våra moderna digitala lösningar. Den förändrade situationen i världen innebär även nya utmaningar vad gäller ledarskap. Därför är vi på Further glada och stolta över att få välkomna vår nya VD Johan Edevåg. På så sätt säkerställer vi att vår satsning på den affärsanpassade digitaliseringen fortsätter med förnyad styrka.

 

Further AB IT bolag Stockholm
Left

Jag ser fram emot att få bygga vidare på det vi redan påbörjat och att nu accelerera arbetet med att ta fram kreativa lösningar på specifika problem som våra kunder presenterat för oss.

Johan Edevåg

VD, Further AB

PROFIL

Johan Edevåg

Johan har över 25 års erfarenhet av ledande positioner, vilket har gett honom en kombination av affärsmanskap, ledarskap, sälj, analys och teknisk förståelse. Med roller som VD, affärsområdeschef och försäljningschef i bagaget är vi övertygade om att Johan kommer ha mycket att tillföra Further och våra kunder.

Johan Edevåg VD Further AB

 

Johan Edevåg ny VD för Further AB

Under de senaste åren har vi på Further utvecklat allt mer affärsanpassade digitala lösningar, med fokus på företag som genomgår eller har genomgått en digital transformation. Ansvaret för vår svenska konsultverksamhet kommer nu att axlas av Johan Edevåg.

Johan har över 25 års erfarenhet av ledande positioner, vilket har gett honom en kombination av affärsmanskap, ledarskap, sälj, analys och teknisk förståelse. Med roller som VD, affärsområdeschef och försäljningschef i bagaget är vi övertygade om att Johan kommer ha mycket att tillföra Further och våra kunder.

Johan Strömquist, styrelseordförande i Further-koncernen kommenterar utvecklingen:

”Genom Johan utökar vi ytterligare vår branschförståelse och möjligheten till partnerskap med våra kunder i deras digitaliseringsarbete. Detta innebär att vi bättre kan sätta oss in i våra kunders affärsverksamhet och skapa lösningar som är verkligt unika för deras behov. På så sätt hjälper vi inte bara företag lösa affärsproblem, vi stärker deras konkurrenskraft med nya arbetssätt och intelligenta digitala verktyg.”

Johan Strömquist fortsätter:

”Det är fantastiskt kul att ha hittat rätt person att axla manteln och ta företaget till nästa nivå. Johan har i sina tidigare roller visat att han har vad som krävs för att kunna stötta våra kunder i deras utveckling och under hans ledning ser vi fram emot att erbjuda ytterligare innovation, kreativitet och service.”

Fokus på digitalisering

Johan Edevåg, tillträdande VD för Further AB, kommenterar:

”Jag ser fram emot att få bygga vidare på det vi redan påbörjat och att nu accelerera arbetet med att ta fram kreativa lösningar på specifika problem som våra kunder presenterat för oss. Digitaliseringen pågår runt omkring oss hela tiden och påverkar alla branscher. Further befinner sig långt framme i denna process, där nyckeln är att hjälpa kunden utnyttja de möjligheter tekniken har att ge – på sätt som är unika för det egna företaget.”

Johan Edevåg tillträder positionen som VD för Further AB från och med september. Further ABs avgående VD, Niklas Bendelius, fortsätter sitt arbete i företaget som övergripande koncernansvarig i rollen som Managing Partner.

Vill du komma i kontakt med Johan?

Hör av dig till Johan genom att antingen ringa eller maila via kontaktinformationen nedan.

 

 

 

NYHETER

Relaterade nyheter

Digitalisera dina kvalitetsdokument

Gratis webinar: Få kontroll på din kvalitetsdokumentation

KVALITÉ Gratis webinar: CQD Online Få kontroll på din kvalitetsdokumentation Further bjuder in dig till...
IT säkerhet företag Stockholm

Gratis webinar: Ditt Uppkopplade liv

IT-SÄKERHET Gratis webinar: DITT UPPKOPPLADE LIV Faror, fallgropar och den Mänskliga brandväggen Furthe...

Dags att ta nästa steg i karriären?

Vill du bli en del av Further-familjen? Vi söker ständigt efter nya talanger som vill ta nästa steg och följa med på vår tillväxtresa!