IT-SÄKERHET

Gratis webinar: DITT UPPKOPPLADE LIV

Faror, fallgropar och den Mänskliga brandväggen

Further bjuder in dig till ett seminarie som belyser vilka vanliga faror och fallgropar som finns i och kring ditt digitala liv och ger handfasta tips kring hur du minskar eller eliminerar riskerna.

Webinariet äger rum den den 16 Mars kl. 11.00 - 11.45

Seminariet riktar sig till dig som vill öka din egen medvetenhet kring vilka hot som finns och du får praktiska tips kring hur du både kan identifiera risker, samt hur du gör för att minska dessa.

Cyberattacker är oftast inte riktade mot en specifik organisation, utan drabbar alla mer eller mindre urskiljningslöst, så även om du tycker att det inte kan vara någon som är intresserad av just er data så är risken stor att du drabbas ändå.

Ofta har man både som organisation och privatperson en hel del skydd på plats, som ex. brandväggar, VPN och antivirus, men hur mycket skydd man än investerar i så är användarna oftast den svagaste länken. Det är därför extremt viktigt att deras säkerhetsmedvetenhet är hög för att minimera riskerna och reducera konsekvenserna av cyberattacker och andra hot.

Anmälan Webinar

IT säkerhet företag Stockholm
Left

Det känns som att Further är en del av oss. Personalen är extremt service minded och möter våra anställda där de är.

Björn Henriksson

CEO och Partner, Nordic Interim

Det hybrida arbetet

När Covid-19 pandemin slog till utvecklades snabbt nya metoder för att tackla de utmaningar detta medförde. Det hybrida arbetssättet är en av dessa metoder som kommer att leva kvar en lång tid framöver. Detta öppnade dock för helt nya riskområden.

  • Arbete i offentliga miljöer.
  • Användande av offentliga nätverk
  • Arbetsrelaterad information på personliga enheter.
  • Osäkra internetuppkopplingar i hemmet.
  • Det fysiska säkerhetslagret saknas.

Vi på Further har lång erfarenhet av att hjälpa företag med att säkra våra kunders IT-miljö och att utbilda de anställda för att göra den mänskliga brandväggen så säker som möjligt.

Vi tycker att detta är så viktigt att vi bjuder på en kostnadsfri guide till säkerhetsmedvetenhet.

Ladda ner den gratis HÄR

Om skribenten

Linda Myrberg

Linda är affärskonsult på Further och har över 20 års erfarenhet av Life Science branschen, varav de senaste 10 åren stöttat Life Science med deras IT behov. Linda har haft roller som projektledare, verksamhetsanalytiker, systemägare samt IT-chef. 

 

Linda Myrberg

Behöver ni hjälp att sänka era IT-kostnader?

Låt oss göra en genomlysning av samtliga IT-kostnader och föreslå effektiviseringar. Kontakta oss redan idag eller boka ett möte med vår säljare direkt.

ARTIKLAR

Relaterade artiklar

IT-Security

Säkerhet i fokus: Skydda dig mot ransomware

IT-Säkerhet Säkerhet i fokus:  Skydda dig mot Ransomware I dagens snabbrörliga och sammankopplade värl...
Julkort

God Jul

Vi på Further vill passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och Gott Ny...