Enabling good business
 

FÅ UT MER AV MICROSOFT TEAMS

Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov

EFFEKTIVISERA ERT SAMARBETE MED MICROSOFT TEAMS

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Microsoft Teams, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Teams.

SKRÄDDARSYTT EFTER ER VERKSAMHET OCH ERA BEHOV

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Teams och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt

kom igång med teams

VAD ÄR MICROSOFT TEAMS?

Microsoft Teams är en chattcentrerad arbetsyta i Office 365. Microsoft Teams samlar människor, konversationer, filer och verktyg på ett och samma ställe så att alla har direkt åtkomst till allt de behöver.

Microsoft Teams finns som skrivbordsapp och mobilapp för iOS eller Android. Du kan även köra Microsoft Teams som en webbaserad app.

Titta på videoklippet för att se vad Microsoft Teams kan göra för dig och ditt team.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Microsoft Teams olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Microsoft Teams genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och användarmanualer i Microsoft Teams, anpassade efter just er verksamhet.

Psst…

Se hit!

VILL NI HA HJÄLP MED DEN TEKNISKA UPPSTARTEN OCKSÅ? – VÄLJ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

Kom igång med Teams är framtaget för att ge företag en hanterad uppstart i Microsoft Teams. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

Läs mer om Kom igång med Teams här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT