Enabling good business
 

FÅ UT MER AV SHAREPOINT ONLINE

Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov

EFFEKTIVISERA ERT ARBETE MED ÖKADE KUNSKAPER I SHAREPOINT ONLINE

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för SharePoint Online, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i SharePoint Online.

SKRÄDDARSYTT EFTER ER VERKSAMHET OCH ERA BEHOV

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i SharePoint Online och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt

kom igång med sharepoint online

VAD ÄR SHAREPOINT?

Microsoft SharePoint är en mångsidig tjänst som kan användas för att skapa interna och externa sidor, samt även publika webbplatser.

Många företag använder SharePoint som en ersättare för sin traditionella filserver, för att kunna effektivisera sitt arbete och digitalisera sina processer. SharePoint erbjuder nämligen mängder med stöd för samarbete, delning och dokumentredigering, både internt inom din organisation samt externt.

Tjänsten är dessutom nåbar oavsett vilken enhet du använder, antingen via en app eller via en webbläsare, som Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom SharePoint Onlines olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i SharePoint Online genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer och guider i SharePoint Online, anpassade efter just er verksamhet.

Psst…

Se hit!

VILL NI HA HJÄLP MED DEN TEKNISKA UPPSTARTEN OCKSÅ? – VÄLJ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

Kom igång med SharePoint Online är framtaget för att ge företag en hanterad uppstart i SharePoint Online. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

Läs mer om Kom igång med SharePoint Online här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT