Enabling good business
 

FÅ UT MER AV MICROSOFT PLANNER

Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov

EFFEKTIVISERA ERT ARBETE MED MICROSOFT PLANNER

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Microsoft Planner, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Planner.

SKRÄDDARSYTT EFTER ER VERKSAMHET OCH ERA BEHOV

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Planner och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt

Kom igång med Planner

VAD ÄR MICROSOFT PLANNER?

Samarbeta effektivt i projekt med hjälp av Microsoft Planner, som ger personer ett enkelt och mycket visuellt sätt att organisera samarbete.

Med Planner på din PC, Mac eller mobila enhet kan du och din grupp skapa nya planer, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om vad ni jobbar med, hålla reda på gruppens status och håll koll på arbetet var som helst, oavsett vilken enhet du använder.

Planner kan användas för att hantera ett marknadsföringsevenemang, brainstorma nya produktidéer, hålla koll på ett skolprojekt, förbereda kundbesök eller bara organisera gruppen mer effektivt.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Microsoft Planners olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Microsoft Planner genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och användarmanualer i Microsoft Planner, anpassade efter just er verksamhet.

Psst…

Se hit!

VILL NI HA HJÄLP MED DEN TEKNISKA UPPSTARTEN OCKSÅ? – VÄLJ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

Kom igång med Planner är framtaget för att ge företag en hanterad uppstart i Microsoft Planner. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

Läs mer om Kom igång med Planner här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT