Enabling good business
 

FÅ UT MER AV OFFICE 365

Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov

EFFEKTIVISERA ERT ARBETE MED ÖKADE KUNSKAPER I OFFICE 365

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Office 365, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Office 365.

SKRÄDDARSYTT EFTER ER VERKSAMHET OCH ERA BEHOV

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Office 365 och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt

kom igång med office 365-1484164121103-microsoft-office-365-300-sq

VAD ÄR OFFICE 365?

Office 365 är samma Office-upplevelse som vanligt, plus verktyg som hjälper dig att samarbeta på ett bättre sätt så att du får mer gjort – när du vill, var du vill.

Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, har du allt du behöver i Office 365. I Office 365 hittar du flexibla och välbekanta verktyg för samarbete mellan team, enheter och plattformar. Du har dessutom kontroll över datasäkerhet och efterlevnad tack vare inbyggd sekretess, transparens och förfinade användarkontroller.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Office 365s olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Office 365 genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och användarmanualer i Office 365,  anpassade efter just er verksamhet.

Psst…

Se hit!

VILL NI HA HJÄLP MED DEN TEKNISKA UPPSTARTEN OCKSÅ? – VÄLJ ETT KOM IGÅNG-PAKET

Våra Kom Igång-paket är framtagna för att hjälpa er igång med de olika verktygen i Office 365. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

Precis som med våra utbildningar erbjuder både Kom igång-paket i Office 365 generellt, samt i specifika verktyg så som SharePoint Online, Planner och Teams

Läs mer om Kom igång med Office 365 här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT