Enabling good business
 

Language switcher

MICROSOFT PLANNER UTBILDNING

Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov

EFFEKTIVISERA ERT ARBETE MED MICROSOFT PLANNER

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Microsoft Planner, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Microsoft Planner.

SKRÄDDARSYDD MICROSOFT PLANNER UTBILDNIN EFTER ER VERKSAMHET

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Planner och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt

Microsoft Planner utbildning

VAD ÄR MICROSOFT PLANNER?

Samarbeta effektivt i projekt med hjälp av Microsoft Planner, som ger personer ett enkelt och mycket visuellt sätt att organisera samarbete.

Med Planner på din PC, Mac eller mobila enhet kan du och din grupp skapa nya planer, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om vad ni jobbar med, hålla reda på gruppens status och håll koll på arbetet var som helst, oavsett vilken enhet du använder.

Planner kan användas för att hantera ett marknadsföringsevenemang, brainstorma nya produktidéer, hålla koll på ett skolprojekt, förbereda kundbesök eller bara organisera gruppen mer effektivt.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Microsoft Planners olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Microsoft Planner genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och användarmanualer i Microsoft Planner, anpassade efter just er verksamhet.

HUR KAN VI HJÄLPA ER MED MICROSOFT PLANNER?

Berätta gärna mer för oss om vilka utmaningar ni har.

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret intill, så hör vi av oss!

  VILL NI HA HJÄLP MED UPPSTARTEN AV MICROSOFT PLANNER? – VÄLJ DÅ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

  Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i Furthers paket Kom igång med Microsoft Planner. Paketet är framtaget för att ge ert företag en hanterad uppstart i Microsoft Planner. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

  Vi inleder nämligen varje kom igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Planner och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er Microsoft Planner-implementering.

  KOM IGÅNG MED PLANNER INNEHÅLLER:

  WORKSHOP

  Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Microsoft Planners olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

  TEKNISK UPPSTART

  Vi konfigurerar sedan Microsoft Planner efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

  ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

  När Microsoft Planner är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

  MANUALER

  Det ingår självklart Microsoft Planner manualer, även dem anpassade efter just er verksamhet.

  SUPPORT

  I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365 och Microsoft Planner. Om inte kan det såklart väljas till.

  VILL NI FÅ UT DET MESTA AV VERKSAMHETSPLANERINGEN?

  Hör av er till oss med frågor eller önskemål.

  Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret här bredvid.

   IT-UTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG PÅ ALLA NIVÅER

   Förutom Microsoft Teams utbildning och vårt kom igång paket erbjuder vi även ett flertal andra IT-kurser. Ofta har våra kunder behov av fler än en IT-utbildning och då kan vi med fördel sätta ihop ett paket utifrån era önskemål. Kanske behöver ni komplettera Teams utbildningen med en heltäckande kurs i Office 365? Här nedan ser ni delar av vårt gedigna utbud av IT-kurser för företag.

   ALLA VÅRA IT-KURSER:

   ÄR NI FUNDERSAMMA ÖVER NÅGOT?

   Vill ni veta mer eller göra en bokning?

   Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

    .grecaptcha-badge { display:none !important; }