Enabling good business
 

Language switcher

Utbildning i verktyg för distansarbete – på distans!

by Niklas Bendelius in IT-Strategi, Office 365, Digitalisering, Nyheter

I dessa tider när fler och fler av oss förväntas utföra vårt arbete på annan plats än på kontoret ställs högre krav på verktygen för samarbete på distans. Vi behöver fortfarande kommunicera, dela filer och planera vårt arbete – det förändras inte av att vi inte är på samma ställe. Snarare ökar behovet, främst av kommunikation.

Jobba hemifrån med Microsoft 365

Som ett exempel på detta ökade nyligen antalet aktiva användare av Microsoft Teams med 12 miljoner på en vecka (källa). Men det räcker inte med att ha tillgång till verktygen, vi måste också veta hur vi ska använda dem. Further genomför utbildningar av många olika verktyg och plattformar, men Microsoft Teams har blivit något av en specialitet. Vi hjälper våra kunder dra nytta av smarta funktioner och Microsoft Teams integrationsmöjligheter mot andra verktyg i Office365, som SharePoint och Microsoft Planner.

Utbildning på distans

Men, tänker ni kanske, en utbildning i klassrum är väl inte det bästa i dessa tider när vi förväntas hålla en hälsosam social distans till våra medmänniskor? Det håller vi med om, och erbjuder därför distansutbildningspaket där alla deltagare kan koppla upp till våra utbildningspass från sina hemmakontor (allt som behövs är en PC med internet och ett headset). På så sätt kan ni fortsätta utveckla kunskap och självförtroende kring samarbetsverktygen, och sätta gemensamma processer och arbetssätt på plats som möjliggör era affärer trots situationen som pågår.

Hör av er så berättar vi mer!

Tags: , , ,

Comments are closed.

.grecaptcha-badge { display:none !important; }