Enabling good business

IT KONSULTER PÅ KORTA OCH LÅNGA UPPDRAG

Vi har resurserna ni behöver. Behöver ni någon som leder vägen, spetskompetens i ett förändringsprojekt, eller bara lite avlastning i ert interna driftteam? – Oavsett vad kan vi hjälpa er. Vi erbjuder teknisk konsultation och IT-bemanning. Hos oss kan du hyra de resurser ni behöver – på både korta och långa uppdrag.

TEKNISK KONSULTATION – LÅT OSS HJÄLPA ER MED ERT PROJEKT

Vi på Further hjälper er gärna med kompetens och resurser i ert projekt. Vi erbjuder specialistkompetens, projektledning och projektresurser – till både små och stora uppdrag. Vi är specialiserade i Microsofts produkter och hjälper er med allt från migrering till Office 365 eller Azure, till installation av en ny lokal infrastruktur eller implementation av EMS. Hos oss får du passionerade och erfarna konsulter med hög servicekänsla, som ser till att du lyckas med ditt projekt.

SPECIALISTER PÅ DRIFT OCH INFRASTRUKTUR

Våra konsulter och servicetekniker hjälper er gärna med era servrar och system, samt support till era användare. Vi erbjuder allt från Hanterade drifttjänster för hela er miljö till stödtjänster så som extern servicedesk och specialistkompetens som kan avlasta ert interna it-team.

Läs mer om våra drift-tjänster här

VI HJÄLPER ER MED:

It konsult Stockholm

IT-BEMANNING TILL MÄNGDER AV ROLLER

Hos oss kan du hyra specialistkompetens och resurser på korta och långa uppdrag. Vi har konsulter i med olika typer av specialistkunskap och kompetensnivåer, som kan stärka upp er IT-organisation.

Några av de rollerna vi kan fylla är:
– IT-Chef/CTO
– IT-Strateg
– IT-Arkitekt
– IT-Specialist
– Servertekniker
– Nätverkstekniker
– Servicedesk-tekniker

VILL NI KOMMA I KONTAKT?

HUR KAN VI HJÄLPA JUST DITT FÖRETAG?

Fyll i kontaktformuläret nedan med dina önskemål. Vi hör sedan av oss till dig för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.
Du kan också ringa oss på 08-410 417 90