Enabling good business
 

Sökes: Account Manager / IT-Säljare – TILLSATT

by Niklas Bendelius in Platsannons

platsannons tillsatt

Vi på Further söker en IT-säljare till vårt kontor i Kista som kan hjälpa oss att knyta nya kunder till företaget. Vi erbjuder en arbetsplats med en familjär stämning fylld med framåtanda och passion för IT.

Hos oss blir du företagets enda renodlade säljare. Det innebär att du är omgiven av tekniks kompetens, men att du behöver kunna vara självständig i ditt försäljningsarbete. Rollen innebär alltså stor frihet och ställer samtidigt krav på disciplin. Du bokar och genomför egna möten och driver dina affärer enligt Furthers försäljningsprocess.

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet som vill utvecklas inom IT och försäljning. För oss är det viktigare vem du är och vad du vill uppnå än vad du gjort innan, men erfarenhet av B2B-försäljning inom liknande bransch är såklart meriterande. Rollen kräver att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift, har ett inre driv och ett gott affärssinne, kryddat med en stor dos sunt förnuft.

Information om tjänsten:
– Grundlön enligt överenskommelse, samt provision enligt Furthers förmånliga provisionsmodell
– Tillträde december 2018, eller enligt överenskommelse
– Körkort och tillgång till egen bil är ett krav
– Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person

Ansökan eller frågor om tjänsten skickas till:
Robert Flank, Sales & Marketing Manager
robert.flank@further.se
073-125 53 28


Om Further:

Further AB är ett konsultföretag inom digital teknik och affärsförbättring. Vi erbjuder en helhetsleverans inom modern IT – vi vägleder och genomför, utvecklar och förvaltar.

Vi erbjuder teknisk expertis och strategisk rådgivning inom fem olika tjänsteområden som alla har som syfte att hjälpa våra kunder att få ett ökat affärsvärde från IT – förenkla sina processer, effektivisera sitt samarbete och öka sin konkurrenskraft – allt genom rationell användning av modern teknik.

Further grundades 2004 i Stockholm. Idag är vi ca 25 medarbetare med kontor i Stockholm, London och Skopje. Hos oss möts du av trevliga konsulter med stor passion för tekniken kombinerat med en hög verksamhetsförståelse, som vet hur just ni kan använda modern teknik på ett rationellt och effektivt sätt.

Sökord:

IT-säljare, Account Manager, AM, B2B sales, IT, nykundsförsäljning, företagssäljare, utesäljare, säljare, sälj, lösningsförsäljning, försäljning.

Comments are closed.