Enabling good business

Skype för företag – Online upphör

by Niklas Bendelius in Office 365, Nyheter

Eftersom Microsoft Teams har blivit huvudklienten för kommunikation i Office 365 dras Skype för företag – Online tillbaka den 31 juli 2021. Efter det kommer Skype för företag – Online inte längre vara tillgänglig eller omfattas av support.

Further erbjuder vägledning och resurser, inklusive utbildning, workshops med uppgraderingsplanering och assistans för registrering av prenumerationer, för att hjälpa företag att planera och implementera en framgångsrik uppgradering från Skype för företag – Online till Microsoft Teams.

Microsoft Teams är ert nav för samarbete

Notera: Skype för företag – Server, det vill säga den version som ni installerar och kör själva (så kallad on-premise), påverkas inte av att Skype för företag – Online tas ur bruk.

Känns det övermäktigt? Vi hjälper dig med Microsoft Teams!

Med vår populära Microsoft Teams-utbildning får era användare en ökad förståelse för verktyget och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Microsoft Teams.

För att säkerställa att er Microsoft Teams-utbildning blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Teams och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt.

Niklas-BendeliusNIKLAS BENDELIUS

Strategisk Rådgivare
08-410 417 92

niklas.bendelius@further.se


Kontakta oss så kan vi berätta mer!

    Tags: ,

    Comments are closed.