Enabling good business

VI HJÄLPER ER MED SHAREPOINT

Vi projektleder och konfigurerar, utvecklar och förvaltar

VAD ÄR SHAREPOINT?

SharePoint är en mångsidig tjänst som kan användas för att skapa interna och externa sidor, samt även publika webbplatser.

Många företag använder SharePoint som en ersättare för sin traditionella filserver, för att kunna effektivisera sitt arbete och digitalisera sina processer. SharePoint erbjuder nämligen mängder med stöd för samarbete, delning och dokumentredigering, både internt inom din organisation samt externt.

SHAREPOINT UTVECKLARE

SharePoint är en utmärkt plattform för att utveckla applikationer och webbsidor som kan digitalisera era processer eller öka kundupplevelsen. Vi kan hjälpa er att anpassa, konfigurera och programmera er SharePoint så att den anpassas efter era behov och processer. Våra sharepoint utvecklare kan också bygga integrationer med andra system och på sätt automatisera era flöden och minimera manuella datatransporter.

Nästan oavsett vad ni vill åstadkomma kan vi hjälpa er. Vi har mångårig erfarenhet av att jobba med både SharePoint Server och SharePoint Online. Våra sharepoint utvecklare kombinerar sina tekniska spetskompetenser med en hög verksamhetsförståelse och hjälper er från idé till färdigt systemstöd.

VI HJÄLPER DIG MED:

sharepoint-konsult

KOM IGÅNG MED SHAREPOINT ONLINE

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i SharePoint Online. Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i SharePoint Online och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er SharePoint Online-implementering.

Läs mer om Kom igång med SharePoint Online här

DRIFT, HOSTING OCH MIGRERING AV SHAREPOINT

Vi hjälper er också gärna med driften av er SharePoint Server. Vi hjälper er med underhåll, drift och förvaltning. Vi kan också hjälpa er att uppgradera eller migrera till en ny plattform.

Vi erbjuder också hosting-tjänster i våra datacenter i Storstockholm. Här kan du lagra ditt data och dina personuppgifter inom Sveriges gränser och helt enligt GDPR, och dina servrar och system skyddas av säkerhet och skalskydd i världsklass.

Läs mer om Hosting i Sverige här

VILL NI KOMMA I KONTAKT?

HUR KAN VI HJÄLPA JUST DITT FÖRETAG?

Fyll i kontaktformuläret nedan med dina önskemål. Vi hör sedan av oss till dig för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.
Du kan också ringa oss på 08-410 417 90

SENASTE NYTT