Enabling good business
 

VI HJÄLPER ER MED OFFICE 365

Konfigurering, Användarsupport och Utbildning

OFFICE 365 – MYCKET MER ÄN BARA OFFICEPAKETET

Många företag använder idag Office 365, men få nyttjar dess fulla – eller ens större delen – av dess potential. Det vill vi hjälpa våra kunder att ändra på.

För Office 365 erbjuder inte bara en kostnadseffektiv och smidig licensiering av Officepaketet samt marknadens bästa Epostlösning – det inkluderar också mängder av olika verktyg som kan hjälpa er att arbeta och samarbeta mer effektivt, och få mer gjort – när ni vill, var ni vill.

Oavsett om ni arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, har ni allt ni behöver i Office 365. Här hittar ni flexibla och välbekanta verktyg för samarbete mellan team, enheter och plattformar. Office 365 inkluderar också mängder med inbyggd säkerhet som ger er kontroll över företagets data.

SPECIALISTER PÅ OFFICE 365

Vi på Further erbjuder specialistkompetens, användarsupport och utbildning inom Office 365. Vi hjälper er, oavsett om ni vill komma igång med Office 365, eller vill få ut mer av er existerande lösning. Vi har lång erfarenhet av att supportera användare i det dagliga arbetet och hjälpa företag att bli mer effektiva med hjälp av de många olika verktyg som inkluderas i Office 365.

VI HJÄLPER ER MED:

DIGITALISERA MED OFFICE 365

Office 365 erbjuder mängder med verktyg som kan digitalisera era processer och förenkla er vardag. Vi hjälper er att hitta rätt bland verktygen och samt implementera dem i er verksamhet. Vi erbjuder också användarutbildningar i Office 365 som kan hjälpa dig och dina medarbetare att få ut mer av de verktyg som ingår.

I alla våra utbildningspaket ingår en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer hos er går igenom det verktyg/programvara vi ska utbilda i och kommer överens om vilket fokus utbildningen ska ha, samt hur ni önskar att användarna använder dessa tjänster, så att vi kan anpassa utbildning och -material därefter. Vi erbjuder användarutbildningar både för Office 365 generellt, samt för specifika verktyg så som SharePoint/OneDrive, Planner och Teams.

further-office365

FLYTTA MAILEN TILL OFFICE 365 – SNABBT, ENKELT OCH SÄKERT

Med Furthers automatiserade migrering flyttar ni till Office 365 snabbt och enkelt. Eposten styrs om på sekunder och mejlhistoriken flyttas med minsta möjliga tidsinsats – vilket både innebär minimala nedtider och minimala kostnader i form av förlorad arbetstid och konsultarvode.

Migreringen görs i några få steg, där Furthers tekniker ständigt finns tillgängliga för support. Ingår gör också automatisk konfigurering av Outlook, som användarna annars kan ha problem med att göra själva. Automatiseringen innebär att felkällorna minimeras, dessutom innebär Furthers säkra hantering av inloggningsuppgifter att inga användaruppgifter hanteras i klartext.

Läs mer om Automatiserad migrering av Epost till Office 365 här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT