Enabling good business
 

Language switcher

OFFICE 365 UTBILDNING

Effektivisera ert arbete med ökade kunskaper i Office 365. Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov.

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Office 365, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan jobbat en del i Office 365.

SKRÄDDARSYDD MICROSOFT OFFICE 365 KURS FÖR ER VERKSAMHET

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Office 365 och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt.

kom igång med office 365-1484164121103-microsoft-office-365-300-sq

VAD ÄR OFFICE 365?

Office 365 är samma Office-upplevelse som vanligt, plus verktyg som hjälper dig att samarbeta på ett bättre sätt så att du får mer gjort – när du vill, var du vill.

Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, har du allt du behöver i Office 365. I Office 365 hittar du flexibla och välbekanta verktyg för samarbete mellan team, enheter och plattformar. Du har dessutom kontroll över datasäkerhet och efterlevnad tack vare inbyggd sekretess, transparens och förfinade användarkontroller.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Office 365s olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Office 365 genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och användarmanualer i Office 365,  anpassade efter just er verksamhet.

HUR KAN VI HJÄLPA ER MED OFFICE 365?

Hör av er till oss med en fråga eller för att få mer information.

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

  BEHÖVER NI MER HJÄLP MED OFFICE 365? – VÄLJ DÅ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

  Många företag behöver även hjälp med den tekniska uppstarten av Microsoft Office 365. Vi på Further har därför tagit fram ett särskilt kom igång paket med som säkerställer att er start med Office365 blir så bra som möjligt. I kom igång-paketet ingår utbildning av alla användare, den tekniska uppstarten och konfigurering av verktyget. Vi anpassar självklart både utbildning och det tekniska för att passa er specifika verksamhet.

  Förutom kom-igång-paket i Office 365 utbildning erbjuder vi fristående utbildningar i specifika verktyg så som SharePoint Online, Planner och Teams.

  KOM IGÅNG MED OFFICE 365 INNEHÅLLER:

  WORKSHOP

  Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Office 365s olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

  TEKNISK UPPSTART

  Vi konfigurerar sedan Office 365 efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

  ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

  När Office 365 är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

  MANUALER

  Vi efterlämnar såklart användarmanualer i Office 365, även dem anpassade efter just er verksamhet.

  SUPPORT

  I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365. Om inte kan det såklart väljas till.

  UNDRAR DU ÖVER NÅGOT?

  Funderar du över innehållet i utbildningen eller har en annan fråga?

  Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret intill, så hör vi av oss!

   IT-UTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG PÅ ALLA NIVÅER

   Förutom Microsoft Teams utbildning och vårt kom igång paket erbjuder vi även ett flertal andra IT-kurser. Ofta har våra kunder behov av fler än en IT-utbildning och då kan vi med fördel sätta ihop ett paket utifrån era önskemål. Kanske behöver ni komplettera Teams utbildningen med en heltäckande kurs i Office 365? Här nedan ser ni delar av vårt gedigna utbud av IT-kurser för företag.

   ALLA VÅRA IT-KURSER:

   VILL NI KOMMA I KONTAKT?

   Vill ni boka en utbildning eller kan vi hjälpa er på något annat sätt?

   Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret bredvid, så hör vi av oss!

    .grecaptcha-badge { display:none !important; }