Enabling good business
 

Language switcher

VI HJÄLPER DIG MED EXCHANGE

Kompetens och resurser, i projekt och drift, moln och on-prem

SPECIALISTKONSULTER OCH RESURSER INOM EXCHANGE

Vi på Further erbjuder specialistkompetens och resurser inom Exchange Server och Exchange Online. Vi hjälper dig, oavsett om det gäller att sätta upp en ny lösning eller underhålla en existerande, om du vill att vi sköter hela leveransen eller bara vill ha några goda råd. Vi har också erfarenhet av att sätta upp och underhålla hybrida miljöer och kan hjälpa dig med migrering till Office 365.

Hos oss möts du av passionerade och erfarna konsulter med hög servicekänsla som ser till att du lyckas med ditt Exchange-projekt.

VI HJÄLPER DIG ATT LICENSIERA DIN EXCHANGE KORREKT

Microsofts licensregler kan upplevas som knepiga och svåra att förstå sig på. Vi hjälper dig med rådgivning kring vilka licensformer som passar just era behov och ser till så att er miljö blir korrekt licensierad.

Hos oss kan du såklart också köpa och hyra dina Exchange Online- och Exchange Server-licenser. Vi är Microsoft-Partner och återförsäljare av samtliga av de vanligaste licensformerna, så som CSP, SPLA och Open License.

VI HJÄLPER DIG MED:

 • ■ Uppsättning av synk / hybrid-miljö

 • ■ Installation

 • ■ Konfigurering

 • ■ Hosting

 • ■ Virtualisering

 • ■ Migrering

 • ■ Patchning

 • ■ Övervakning

 • ■ Hanterad drift

 • ■ Automatisering

 • ■ Och mycket mer

 •  

DRIFT OCH HOSTING AV EXCHANGE

Vi hjälper er också gärna med driften av er mejlserver. Vi kan avlasta ert interna drift-team, eller ta över hela ansvaret för drift och infrastruktur – oavsett om det gäller en on prem-lösning, Exchange Online eller en hybrid-lösning.

Vi erbjuder också hosting-tjänster i våra datacenter i Storstockholm. Här kan du lagra ditt data och dina personuppgifter inom Sveriges gränser och helt enligt GDPR, och dina servrar och system skyddas av säkerhet och skalskydd i världsklass.

Läs mer om Hosting i Sverige här

hosting i sverige
Microsoft 365 Utbildning företag

FLYTTA MAILEN TILL OFFICE 365 – SNABBT, ENKELT OCH SÄKERT

Med Furthers automatiserade migrering flyttar ni till Office 365 snabbt och enkelt. Eposten styrs om på sekunder och mejlhistoriken flyttas med minsta möjliga tidsinsats – vilket både innebär minimala nedtider och minimala kostnader i form av förlorad arbetstid och konsultarvode.

Migreringen görs i några få steg, där Furthers tekniker ständigt finns tillgängliga för support. Ingår gör också automatisk konfigurering av Outlook, som användarna annars kan ha problem med att göra själva. Automatiseringen innebär att felkällorna minimeras, dessutom innebär Furthers säkra hantering av inloggningsuppgifter att inga användaruppgifter hanteras i klartext.

Läs mer om Automatiserad migrering av Epost till Office 365 här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just er med?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

  MER I ÄMNET

  .grecaptcha-badge { display:none !important; }