Enabling good business
 

KOM IGÅNG MED MICROSOFT TEAMS

Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i vårt Kom igång-paket

VAD ÄR ETT KOM IGÅNG-PAKET?

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i Microsoft Teams. Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Teams och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er Microsoft Teams-implementering.

kom igång med teams

VAD ÄR MICROSOFT TEAMS?

Microsoft Teams är en chattcentrerad arbetsyta i Office 365. Microsoft Teams samlar människor, konversationer, filer och verktyg på ett och samma ställe så att alla har direkt åtkomst till allt de behöver.

Microsoft Teams finns som skrivbordsapp och mobilapp för iOS eller Android. Du kan även köra Microsoft Teams som en webbaserad app.

Titta på videoklippet för att se vad Microsoft Teams kan göra för dig och ditt team.

KOM IGÅNG MED TEAMS INNEHÅLLER:

WORKSHOP

Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Microsoft Teams olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

TEKNISK UPPSTART

Vi konfigurerar sedan Microsoft Teams efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

När Microsoft Teams är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer i Microsoft Teams, även dem anpassade efter just er verksamhet.

SUPPORT

I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365 och Microsoft Teams. Om inte kan det såklart väljas till.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT