Enabling good business
 

KOM IGÅNG MED SKYPE FOR BUSINESS

Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i vårt Kom igång-paket

VAD ÄR ETT KOM IGÅNG-PAKET?

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i Skype For Business. Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Skype For Business och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er Skype For Business-implementering.

utbildning-Skype-For-Business

VAD ÄR SKYPE FOR BUSINESS?

Skype For Business är ett helt digitalt kommunikationssystem med stöd för videosamtal, telefon och snabbmeddelanden. Oavsett om du använder en dator, mobiltelefon eller en surfplatta kan du snabbt och enkelt ta emot samtal och ansluta till ett möte, eller skicka och ta emot snabbmeddelanden.

Skype For Business har också mängder med funktionalitet för att förenkla samarbete. Det är utformat för alla typer av möten, från gruppmöten för samarbete till liveuppspelningar eller uppringning till en konferens med telefonen

KOM IGÅNG MED SKYPE FOR BUSINESS INNEHÅLLER:

WORKSHOP

Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Skype For Business olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

TEKNISK UPPSTART

Vi konfigurerar sedan Skype For Business efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

När Skype For Business är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer i Skype For Business, även dem anpassade efter just er verksamhet.

SUPPORT

I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365 och Skype For Business. Om inte kan det såklart väljas till.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT