Enabling good business
 

KOM IGÅNG MED SHAREPOINT ONLINE

Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i vårt Kom igång-paket

VAD ÄR ETT KOM IGÅNG-PAKET?

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i SharePoint Online. Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i SharePoint Online och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er SharePoint Online-implementering.

kom igång med sharepoint online

VAD ÄR SHAREPOINT?

Microsoft SharePoint Online är en mångsidig tjänst som kan användas för att skapa interna och externa sidor, samt även publika webbplatser.

Många företag använder SharePoint Online som en ersättare för sin traditionella filserver, för att kunna effektivisera sitt arbete och digitalisera sina processer. SharePoint Online erbjuder nämligen mängder med stöd för samarbete, delning och dokumentredigering, både internt inom din organisation samt externt.

Tjänsten är dessutom nåbar oavsett vilken enhet du använder, antingen via en app eller via en webbläsare, som Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

KOM IGÅNG MED SHAREPOINT ONLINE INNEHÅLLER:

WORKSHOP

Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom SharePoint Onlines olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

TEKNISK UPPSTART

Vi konfigurerar sedan SharePoint Online efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

När SharePoint Online är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer i SharePoint Online, även dem anpassade efter just er verksamhet.

SUPPORT

I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365 och SharePoint Online. Om inte kan det såklart väljas till.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT