Enabling good business
 

KOM IGÅNG MED MICROSOFT PLANNER

Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i vårt Kom igång-paket

VAD ÄR ETT KOM IGÅNG-PAKET?

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i Microsoft Planner. Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Microsoft Planner och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er Microsoft Planner-implementering.

Kom igång med Planner

VAD ÄR MICROSOFT PLANNER?

Samarbeta effektivt i projekt med hjälp av Microsoft Planner, som ger personer ett enkelt och mycket visuellt sätt att organisera samarbete.

Med Planner på din PC, Mac eller mobila enhet kan du och din grupp skapa nya planer, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om vad ni jobbar med, hålla reda på gruppens status och håll koll på arbetet var som helst, oavsett vilken enhet du använder.

Planner kan användas för att hantera ett marknadsföringsevenemang, brainstorma nya produktidéer, hålla koll på ett skolprojekt, förbereda kundbesök eller bara organisera gruppen mer effektivt.

KOM IGÅNG MED PLANNER INNEHÅLLER:

WORKSHOP

Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Microsoft Planners olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

TEKNISK UPPSTART

Vi konfigurerar sedan Microsoft Planner efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

När Microsoft Planner är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer i Microsoft Planner, även dem anpassade efter just er verksamhet.

SUPPORT

I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365 och Microsoft Planner. Om inte kan det såklart väljas till.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT