Enabling good business
 

KOM IGÅNG MED OFFICE 365

Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i vårt Kom igång-paket

VAD ÄR ETT KOM IGÅNG-PAKET?

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i Office 365. Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Office 365 och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er Office 365-implementering.

kom igång med office 365-1484164121103-microsoft-office-365-300-sq

VAD ÄR OFFICE 365?

Office 365 är samma Office-upplevelse som vanligt, plus verktyg som hjälper dig att samarbeta på ett bättre sätt så att du får mer gjort – när du vill, var du vill.

Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, har du allt du behöver i Office 365. I Office 365 hittar du flexibla och välbekanta verktyg för samarbete mellan team, enheter och plattformar. Du har dessutom kontroll över datasäkerhet och efterlevnad tack vare inbyggd sekretess, transparens och förfinade användarkontroller.

KOM IGÅNG MED OFFICE 365 INNEHÅLLER:

WORKSHOP

Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom Office 365s olika funktioner och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

TEKNISK UPPSTART

Vi konfigurerar sedan Office 365 efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

När Office 365 är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer i Office 365, även dem anpassade efter just er verksamhet.

SUPPORT

I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Office 365. Om inte kan det såklart väljas till.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT