Enabling good business
 

KOM IGÅNG MED ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY (EMS)

Både användarutbildning och teknisk uppstart inkluderas i vårt Kom igång-paket

VAD ÄR ETT KOM IGÅNG-PAKET?

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i Enterprise Mobility + Security (EMS). Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i EMS och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er EMS-implementering.

KOM IGÅNG-PAKET INKLUDERAR:

■ Workshop

■ Konfigurering

■ Användarutbildning

■ Guider / Manualer

■ Användarsupport

VARFÖR EMS?

I en miljö med ständigt föränderliga hot behöver du ett helhetsskydd till dina anställda, enheter, appar och data. I Enterprise Mobility + Security (EMS) har Microsoft därför samlat de senaste intelligenta säkerhetsinnovationerna, med allt från riskbaserad villkorad åtkomst till avancerad hotanalys och skydd, i ett paket.

Med Enterprise Mobility + Security (EMS) kan du erbjuda dina användare de senaste lösningarna för att kunna arbeta mobilt, samtidigt som du behåller kontrollen över företagets data.

KOM IGÅNG MED EMS INNEHÅLLER:

WORKSHOP

Tillsammans med en eller flera nyckelpersoner hos er går vi igenom de olika funktionerna i Enterprise Mobility + Security (EMS) och kommer överens om hur det ska användas i just era verksamhet.

TEKNISK UPPSTART

Vi konfigurerar sedan Enterprise Mobility + Security (EMS) efter det vi kommit överens om på workshoppen, och anpassar det för att stödja just era processer och arbetssätt

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

När Enterprise Mobility + Security (EMS) är uppsatt och klart för användning går vi igenom det med era användare och visar hur det ska användas i just er verksamhet.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart användarmanualer i Enterprise Mobility + Security (EMS), även dem anpassade efter just er verksamhet.

SUPPORT

I ert supportavtal med Further ingår kanske redan support för Enterprise Mobility + Security (EMS). Om inte kan det såklart väljas till.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT