Enabling good business
 

Vi vill välkomna vårt senaste tillskott Jozef Lahoud, Service desk team leader hos Further! 🎉 

by Johan Edevåg in Nyheter

Jozef Lahoud

Jozef Lahoud ny Service desk team leader

Vi har den stora glädjen att meddela att Jozef Lahoud har börjat hos Further som Team leader för Service desk. Jozef kommer att axla ett övergripande ansvar för supportens funktion och utveckling. 

Jozef har under de senaste 14 åren arbetat med olika tjänster inom IT och har således en bred och gedigen kunskap. Han har bl.a. varit med att skapa två olika servicedeskar och de senaste fyra åren har han varit på iStone/Columbus som 2:nd/3:rd line support för deras ca 15 kontor, 600 användare och ett 100-tal Windows-servrar. 

Vi ställde två snabba frågor till Jozef:    

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Ingen dag är den andra lik, varje dag har sina egna spännande utmaningar. Jag gillar att det är utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter där man lär sig något nytt hela tiden och jag tycker om att lösa våra kunders problem. Det är en härlig känsla att hjälpa en kund som råkat ut för hinder i att utföra sitt arbete, och att lyckas vända det så att hen kan komma igång igen och att verksamheten kan fortsätta rulla på. 

Vad ser du fram emot i rollen som Team Leader på Further?

Att lyfta och effektivisera avdelningen genom tydliga processer och rutiner samt även utveckla den på individnivå med utbildning, coachning och stöd. I slutändan gynnar en sådan utveckling inte enbart avdelningen utan företaget som helhet och självklart även våra kunder. 

Jozef är serviceinriktad och bra på att hantera människor, vilket är viktiga egenskaper för kundsupport. Vi är övertygade om både att han kommer att passa in bra i gruppen och att han kan bidra med mycket erfarenhet. 

 

Vi önskar Jozef hjärtligt välkommen!  


JOHAN EDEVÅG

VD

08-410 417 76
johan.edevag@further.se

 


Kontakta oss

    Comments are closed.