Enabling good business

Vi har glädjen att välkomna Johan Tjulin till rollen som säljare hos Further AB! 🎉

by Sofia Marklund in Nyheter

IT säljare Johan Tjulin

Johan Tjulin ny IT-säljare hos Further

I dagarna har vårt senaste tillskott, Johan Tjulin, börjat hos oss på Further som säljare. Johans huvudfokus kommer att vara att bidra med värde till våra nya och gamla kunder genom att förstå deras verksamhetsbehov och sedan omsätta dem i möjliga lösningar.

Johan har en gedigen erfarenhet från IT, både från försäljning och teknik. De senaste åren har han drivit egen verksamhet och skapat IT-erbjudanden för företag liknande Further. En mycket värdefull erfarenhet och vi räknar med att Johan kan bidra mycket vad gäller tjänsteutveckling hos oss. Innan Johan gick över till att arbeta med försäljning, tjänstgjorde han som systemadministratör/systemansvarig på Penser Bank i över 13 år.

Vi ställde två snabba frågor till Johan:

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Jag är en utåtriktad person och trivs med att interagera med andra människor och bygga relationer. Dessutom är jag en tävlingsmänniska och i min roll ges jag möjlighet att utmana mig själv att prestera mer genom att hjälpa fler kunder.

Vad ser du fram emot i rollen som säljare hos Further?

Det ska bli spännande att vara med den i den expansiva tillväxtfas som nu pågår på Further. Jag ser fram emot att kunna bidra genom utveckling av tjänsteerbjudandet och sedan presentera det för såväl befintliga som blivande kunder.

Johan är serviceinriktad och driven, vilket är viktiga egenskaper för säljfunktionen. Vi är övertygade om både att han kommer att passa in bra i gruppen och att han kan bidra med mycket erfarenhet.

Vi önskar Johan hjärtligt välkommen!  


JOHAN EDEVÅG

VD

08-410 417 76
johan.edevag@further.se


Kontakta oss

    Comments are closed.