Enabling good business

INLEDNING

På Further har vi lång erfarenhet av att lagra och hantera kunders data och information som en del av verksamheten. Det är viktigt för oss att Du känner Dig trygg med att personuppgifter hanteras på ett lagligt och öppet sätt.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Further avser att i egenskap av personuppgiftsansvarig behandla personuppgifter som lämnas till oss, till exempel i samband med gjord registrering på hemsidan, via mail, seminarium, social selling, sociala medier, och/eller bloggprenumeration.

Syftet med detta är att administrera dem inför eventuell framtida kontakt. Intresseanmälningar och personuppgifter från dig administreras för att ingå i eventuella avtal med dig, ge information om pågående projekt och service som vi tillhandahåller i samband med förfrågningar.

Du som är kund hos oss återfinner mer information härOch på denna länk finns vår Integritetspolicy

Om du har frågor rörande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via forumläret nedan eller via e-post till info@further.se

UNDERLEVERANTÖRER

I första hand hanterar vi personuppgifter endast inom Further-koncernen, men i vissa fall använder vi oss även av underbiträden. Ett exempel på detta kan vara för att leverera vissa tjänster, som t ex filtrering av e-post. Vi har alltid underbiträdesavtal på plats och Du kan i listan nedan se vilka leverantörer vi samarbetar med och för vilken tjänst.

Datatrion – Datacenter och specialistkompetens infrastruktur
SolarWinds – Övervakningssystem och Backup
Zendesk – Ärendehanteringssystem
Microsoft – Office 365 datalagring och kommunikationstjänster
Emarkeeter – Kundservice och marknadsföring
ForwardNine – specialistkompetens infrastruktur
Fusemail – E-postfiltrering
Upsales – Marknadsföring
Qualifier – Marknadsföring

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

    SENASTE NYTT