Enabling good business

Further AB stödjer Barncancerfonden med julgåva

by Sofia Marklund in Nyheter

Barncancerfonden julgåva

Further AB stödjer Barncancerfonden med julgåva

Varje år drabbas cirka 370 barn av cancer. Faktum är att barncancer är den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år. En orättvis start i livet som innebär mycket lidande och sorg. Men det finns hopp. Tack vare forskningens framsteg överlever cirka 80 procent av barnen idag.

Vi vill att fler barn ska få chansen att leka och växa upp. Inför julen har vi därför valt att ge en extra julgåva till Barncancerfonden.

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Genom ett hundratal forskningsprojekt per år försöker de hitta nya och bättre metoder som kan lindra och bota barncancer. Förhoppningen är att också kunna lösa barncancerns gåta. Målet är naturligtvis att alla barn som drabbas av cancer ska bli friska igen

Vi är stolta och glada att vi har möjlighet att fortsätta stötta denna viktiga verksamhet. Detta är ett led i vår strävan att använda en del av verksamhetens överskott till att hjälpa dem som behöver det mest. Organisationer som inriktar sig på att ge stöd till barn känns extra relevanta för oss, då många av våra anställda själva är föräldrar.

Barncancerfonden företag


JOHAN EDEVÅG

VD

08-410 417 76
johan.edevag@further.se

 


Comments are closed.