Enabling good business
 

FUNGERANDE IT

Så hjälper vi er att dra nytta av moderna IT-tjänster

IT-TJÄNSTER SOM FUNGERAR I PRAKTIKEN

Vi på Further pratar gärna om ”Fungerande IT”, något som vi anser handla om betydligt mer än bara teknik och ”upptider” – det handlar om verksamhetsnytta.

Visst är driftsäkerhet fortfarande viktigt, kanske viktigare än någonsin, men att vi kan visa på en tillgänglighet på över 99,9% på kritiska system är i den nya världen mer än hygienfaktor än ett vasst säljargument. I en tid där utvecklingen går framåt snabbare än någonsin och nya system introduceras i rasande takt handlar Fungerande IT lika mycket om användaren, och dess förmåga att tillgodogöra sig de stöd som en modern IT-miljö erbjuder.

Vi tror att Fungerande IT endast kan uppnås och upprätthållas genom att jobba nära sina kunder och skapa sig en fördjupad förståelse för dess verksamhet och specifika utmaningar. Om användaren behöver stöd ska denne erbjudas stöd, och om verksamheten behöver effektiviseras ska rätt verktyg rekommenderas och implementeras.

Vi erbjuder därför våra kunder en egen Teknisk Rådgivare, som har som uppgift att se till så att er IT-miljö ständigt utvecklas för att hela tiden vara den affärsstödjande resurs den är tänkt att vara.

VÅRA TEKNISKA RÅDGIVARE HJÄLPER ER ATT BLI BÄTTRE

En Tekniska Rådgivare hjälper er inte bara att få ut max av alla de verktyg och funktioner som vi erbjuder i våra driftlösningar, den jobbar också hårt för att hela tiden hitta nya och innovativa lösningar som kan förenkla våra kunders vardag, effektivisera deras arbete och sänka sina kostnader – även när det innebär att tjänster vi själva levererar blir överflödiga.

VI ERBJUDER:

it-partner

EN OSENTIMENTAL IT-PARTNER

För att hela tiden kunna förbättra sina kunders IT-miljö måste man såklart ha en ganska krass och osentimental syn på traditionella it-tjänster som it-partners genom åren kunnat tjäna en hel del pengar på, som till exempel hosting. Missförstå oss inte, vi erbjuder såklart hostingtjänster – hosting i Sverige adderar fortfarande värde för många företag – men vi vill inte tjäna pengar på våra kunders okunskap genom att låsa in er i långa hostingavtal när det finns, eller snart kan tänkas finnas, molnlösningar som passar ert behov bättre.

Istället tror vi på moderna samarbetsformer som bygger på ett ömsesidigt värdeskapande, snarare än kreativa inlåsningseffekter. Vi tror nämligen att vår bästa chans att bygga långa och bestående relationer med våra kunder är att ständigt, och villkorslöst, rekommendera de lösningar som de mår bäst utav.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just er med?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

MER I ÄMNET