Enabling good business

VI HJÄLPER ER MED ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY (EMS)

Kompetens och resurser – i både projekt och drift

I en miljö med ständigt föränderliga hot behöver du ett helhetsskydd till dina anställda, enheter, appar och data. I Enterprise Mobility + Security (EMS) har Microsoft därför samlat de senaste intelligenta säkerhetsinnovationerna, med allt från riskbaserad villkorad åtkomst till avancerad hotanalys och skydd, i ett paket.

Med Enterprise Mobility + Security (EMS) kan du erbjuda dina användare de senaste lösningarna för att kunna arbeta mobilt, samtidigt som du behåller kontrollen över företagets data.

IT SÄKERHET SOM SKYDDAR MOT INTRÅNG

Vi på Further erbjuder specialistkompetens och resurser inom Enterprise Mobility + Security (EMS). Vi hjälper dig, oavsett om det gäller att sätta upp en ny lösning eller underhålla en existerande, om du vill att vi sköter hela leveransen eller bara vill ha några goda råd. Vi hjälper er med konfigurering, analys och löpande anpassning, samt utbildning och guider till era användare. Hos oss möts du av passionerade och erfarna konsulter med hög servicekänsla som ser till att du lyckas med ditt EMS-projekt.

VI HJÄLPER ER MED:

■ Konfigurering

■ Underhåll och löpande anpassning

■ Analys

■ Användarutbildning

■ Support

KOM IGÅNG – MED VÅRT KOM IGÅNG-PAKET

Furthers Kom igång-paket är framtaget för att ge er en hanterad uppstart i Enterprise Mobility + Security (EMS). Paket inkluderar både Användarutbildning samt teknisk konfigurering, allt anpassat efter er verksamhet och era specifika processer.

Vi inleder nämligen varje kom Igång-leverans med en workshop där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i EMS och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Sedan anpassas utbildning, guider och konfigurering därefter, allt för att även ni ska lyckas med er EMS-implementering.

Läs mer om Kom igång med EMS här

VILL NI KOMMA I KONTAKT?

HUR KAN VI HJÄLPA JUST DITT FÖRETAG?

Fyll i kontaktformuläret nedan med dina önskemål. Vi hör sedan av oss till dig för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.
Du kan också ringa oss på 08-410 417 90