Enabling good business
 

Digital transformation driver moderna affärer

by Niklas Bendelius in IT-Strategi, Digitalisering, Nyheter

digital-transformation

IDC avslöjar i en rapport sina förutsägelser om den globala digitala transformationen. Enligt den kommer 60 procent av alla företag att fram till år 2020 ha utvecklat och genomfört en digital strategi.

Redan 2019 kommer organisationer som genomfört hela eller delar av sin digitaliseringsresa att tjäna minst 45% av sina pengar från nya affärsmodeller. Det är en enorm potential, samtidigt som det är en fingervisning om att de organisationer som inte hänger på den digitala utvecklingen kommer få allt svårare att konkurrera.

Vad driver då en modern verksamhet? Företagets IT-strategi blir allt viktigare för att säkra framgång och för att hävda sig i den allt mer globala konkurrensen. Resan mot att bli en mer digital organisation måste genomsyra hela verksamheten, inte bara de aktiviteter som utförs mot kund. Även rekrytering, utbildning/utveckling av personalen och många andra interna processer påverkas i allra högsta grad.

Further hjälper CIOs och IT-proffs att framgångsrikt utveckla sin organisations digitala mognad. Som rådgivare, guider och utförare kan vi både stötta från ett strategiskt perspektiv och ta hand om hela eller delar av genomförandet. Vi tillhandahåller ett grundläggande ramverk för utvärdering av IT-initiativ när det gäller deras värde för affärsstrategi nu och under överskådlig framtid.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att forma er IT-strategi och planera för företagets digitala utveckling.


Niklas-BendeliusNIKLAS BENDELIUS

Strategisk Rådgivare
08-410 417 92

niklas.bendelius@further.se


ANDRA HAR ÄVEN LÄST:

DELA ARTIKELN:

Comments are closed.