Enabling good business
 

Microsoft Teams – ett verktyg i ständig förändring

by Niklas Bendelius in Office 365, Digitalisering, Nyheter

Microsoft Teams – ett verktyg i ständig förändring

Microsoft Teams, Microsofts chattbaserade samarbetsverktyg, är för många organisationer ett välbekant hjälpmedel för att underlätta samarbete och uppmuntra till produktivitet. Möten, samtal och dokument samlas i virtuella rum som gör att man kan samarbeta effektivt trots att man inte ses fysiskt. Speciellt viktigt är det naturligtvis i en tid då gemensamma kaffepauser, luncher och korridorssamtal på kontoret försvinner och det är viktigt att kunna upprätthålla både formell och informell dialog – digitalt!

Read more

De bästa molntjänsterna för företag

by Sofia Marklund in Digitalisering

Molntjänster för företag

Molntjänster för företag ger ditt företag tillgång till ett brett utbud av verktyg, appar och programvaror. För stora som små företag ger de bästa molntjänsterna ökad flexibilitet, säkerhet samt betydande tidsmässiga och ekonomiska besparingar. Molntjänster för företag kan dock vara en djungel. Här följer lite grundläggande information om vilka möjligheter som finns.

Vi på Further arbetar i första hand med Microsoft Office 365 olika applikationer och verktyg. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att optimera för framtiden.

Read more

Further AB utser ny VD med fokus på tillväxt och affärsanpassad digitalisering

by Sofia Marklund in Pressmeddelande, Nyheter

I spåren av Corona-pandemin är IT-branschen en bransch i förändring men även i tillväxt. Nya utmanande tider ligger framför oss, samtidigt som allt fler företag efterfrågar våra moderna digitala lösningar. Den förändrade situationen i världen innebär även nya utmaningar vad gäller ledarskap. Därför är vi på Further glada och stolta över att få välkomna en ny VD. På så sätt säkerställer vi att vår satsning på den affärsanpassade digitaliseringen fortsätter med förnyad styrka.

Read more