Enabling good business
 

Further lanserar nytt tjänsteområde för Life Science

by Niklas Bendelius in IT-Strategi

Further lanserar nytt tjänsteområde för Life Science

Sedan 1998 har Further levererat kvalificerade IT-tjänster till mindre och medelstora företag. Ända sedan starten har vi arbetat med bolag från läkemedels- och Life Science-industrin. I takt med att vårt nätverk och vår erfarenhet vuxit står det klart för oss att, trots att flera av digitaliserings-utmaningarna som industrin står inför delas med många andra branscher, så är miljön och omständigheterna i industrin unika.

Ökade möjligheter för automatisering och digitalisering och det stora behovet att kunna efterleva regulatoriska krav, har lett till framväxten av digitala tjänster anpassade för Life Science – någonting vi på Further valt att samla inom ett nytt affärsområde som vi kallar LifeTech.

Read more

Skype för företag – Online upphör

by Niklas Bendelius in Office 365, Nyheter

Eftersom Microsoft Teams har blivit huvudklienten för kommunikation i Office 365 dras Skype för företag – Online tillbaka den 31 juli 2021. Efter det kommer Skype för företag – Online inte längre vara tillgänglig eller omfattas av support.

Read more

Microsoft Teams utveckling kommande året

by Dennis Ahlstedt in IT-Strategi, Office 365, Public cloud, Tech Blog, Digitalisering, Nyheter

Microsoft Teams – nya funktioner under 2021

2021 är året som kommer att vara ”efter Corona” där vi normaliserar vår vardag med alla de nya tekniker och möjligheter vi plockat upp under denna pandemi. Microsoft Teams följer samma utveckling som samhället och tar t.ex lärdom av den utökade stressen vi haft i vår vardag. Teams vill hjälpa oss att hantera det genom att dra in tjänster från Headspace som är en global ledare inom sinnesnärvaro & meditation. Samtidigt som den ska hjälpa både oss och våra chefer att planera in tid för fokuserat arbete och avkoppling genom att lära sig våra vanor inom arbetet.
Wellbeing & Productivity insight in Teams

Utöver detta kommer även smarta funktioner som möjligheten att dra ut våra appar i Teams som ensamstående fönster eller vad sägs om en varning om att mötet ska avslutas inom 5min för att se till att man inte drar över?

Read more