Enabling good business
 

Digitalisering företag – digitalisera verksamheten optimalt: gör så här!

by Sofia Marklund in IT-Strategi, Digitalisering

Digitalisering företag – digitalisera verksamheten optimalt: gör så här!

Digitalisering innebär en enorm potential för företag. De organisationer som inte hänger med i den digitala utvecklingen kommer få allt svårare att konkurrera. Företagets IT-strategi blir allt viktigare för att säkra framgång och för att hävda sig i den allt mer globala konkurrensen.

Ordet digitalisering väcker ofta en del känslor. För många företag och organisationer kan det kännas som en lång väg att gå för att digitalisera sin verksamhet. För att inte tala om kostnaden. Men vad många glömmer bort är att en hel del av de lösningar och digitala verktyg som finns idag ger en direkt effekt på lönsamheten.

Här delar vi med oss av våra tips för en framgångsrik digitalisering.

Read more

Är Microsoft Teams säkert att använda? Svaret hittar du här!

by Sofia Marklund in Säkerhet

Är Microsoft Teams säkert?

I början av augusti gick 8 stora myndigheter ut med en oro kring att fortsätta använda Teams. Anledningen är att Microsoft är amerikanskt och därför finns det en möjlighet att företaget samlar information från Teams utan användarens vetskap.

Många av våra kunder har hört av sig och undrat om de kan fortsätta använda Teams på ett säkert sätt. Vi vill berätta för dig hur Further ser på saken och svara på några vanliga frågor vi fått.

Read more