Enabling good business
 

Language switcher

AUTOMATISERAD MIGRERING

Till Exchange Online och Office 365

FLYTTA MAILEN TILL OFFICE 365 – SNABBT, ENKELT OCH SÄKERT

Med Furthers automatiserade migrering flyttar ni till Office 365 snabbt och enkelt. Eposten styrs om på sekunder och mejlhistoriken flyttas med minsta möjliga tidsinsats – vilket både innebär minimala nedtider och minimala kostnader i form av förlorad arbetstid och konsultarvode.

Migreringen görs i några få steg, där Furthers tekniker ständigt finns tillgängliga för support. Ingår gör också automatisk konfigurering av Outlook, som användarna annars kan ha problem med att göra själva. Automatiseringen innebär att felkällorna minimeras, dessutom innebär Furthers säkra hantering av inloggningsuppgifter att inga användaruppgifter hanteras i klartext.

DETTA INGÅR:

■ FÖRSTUDIE
Vi undersöker förutsättningar för migreringen

AUTOMATISERAD MIGRERING
Vi migrerar automatiserat

EFTERARBETE
Vi säkerställer leverans efter ett antal punkter fördefinierade med beställaren

MIGRERINGEN I KORTHET:

Furthers tekniker gör det övergripande arbetet för mejllösningen, skapar konton i Office 365 och ser till så att mejl pekas om på driftsättningsdagen. Själva migreringen görs med Furthers verktyg, som automatiserar flera av stegen och säkerställer en säker flytt av data.

Med hjälp av några enkla instruktioner tar sig kundens användare igenom följande steg, som alla säkerställer en smidig, effektiv och säker flytt till ny mejllösning.

Läs mer om flödet nedan, eller ta kontakt med oss så berättar vi mer.

automatiserad-migrering

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

NI FYLLER I ETT FORMULÄR

En person hos er fyller i ett formulär där samtliga konton som ska migreras anges, vilken licens respektive användare ska ha, samt uppgifter om DNS, domäner och adress till nuvarande mejlserver.

ANVÄNDARNA FYLLER I SINA UPPGIFTER

Samtliga användare vars mejlbox ska migreras får ett mejl där man får skriva in sina användaruppgifter. Uppgifterna fylls i direkt i Furthers verktyg, detta för att garantera användarnas integritet och minimera risken för intrång.

ANVÄNDARNA FÖLJER EN ENKEL GUIDE

Samtliga användare vars mejlbox ska migreras får ett mejl med en länk till en fil som ska installeras på datorn, samt en kod för aktivering av programvaran (i mejlet medföljer också instruktioner för hur detta görs).

OUTLOOK KOPPLAS TILL DEN NYA MEJLLÖSNINGEN

På bokad driftsättningsdag kommer programvara användarna installerat i steg 3 öppna ett fönster där användaren får följa en guide. I guiden får användaren välja ett nytt lösenord för sin mejlbox och programvaran kommer sedan automatiskt koppla Outlook till den nya mejlplattformen.

KLART!

Mejlen är migrerad och Outlook är kopplat till den nya mejlplattformen. Via en länk till Furthers hemsida kan samtliga användare också ladda ned guider för att koppla det nya mejlkontot till sin telefon, eller annan enhet med Outlook.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

    SENASTE NYTT

    .grecaptcha-badge { display:none !important; }