Enabling good business
 

Årets mest produktiva dag – Bra jobbat, chefen!

by Niklas Bendelius in Uncategorized

produktivitet_take-away-office

Grattis, du moderna företagsledare!
Vilken fantastisk arbetsdag dina anställda haft, kanske årets mest produktiva.
För medan andra satt i evighetslånga bilköer både till och från jobbet, har dina anställda fått sitta ostörda och beta av punkt efter punkt på den där ständigt växande ”att göra-listan”.

Och antagligen har även du fått en hel del gjort.
Kanske blev det där mötet som du egentligen inte hade tid för, med leverantören du egentligen inte hade lust att träffa, inställt för att sagda leverantör inte kom ut genom dörren i morse.
Kanske använde du istället delar av tiden till ett snabbt onlinemöte med någon som du hellre ville ha utbyte med.
Allt detta på grund av dina förutseende beslut.

bra-jobbat_take-away-office
En virtuell klapp på axeln
Återigen, grattis! Och bra jobbat. Jag tycker verkligen att du ska passa på att belöna dig själv för de beslut du tagit som lett fram till denna produktiva vardag för dina anställda och dig själv.
För kanske är det så att du upplever att dina anställda uppmärksammar ditt arbete för att förenkla deras vardag tillräckligt. Kanske känns det som att de tar en sådan möjlighet för givet.

Det gör de såklart rätt i, på den arbetsmarknaden du konkurrerar har denna typ av förutsättningar blivit mer av en hygienfaktor än en konkurrensfördel.
Det vet du ju redan, men trots det så kan det ju vara kul att få lite uppskattning ibland.
Så här kommer det, uppskattningen
Ta därför emot denna virtuella klapp på axeln. Från mig till dig.
Bra jobbat!

Känner du inte igen dig?
Har du inte hunnit lika långt i ditt arbete för att ge dina anställda de förutsättningar de behöver för att vara så produktiva som möjligt, eller var du rent av en av dem som satt i bilköer hela dagen för att du var tvungen att komma in till kontoret? I sådana fall kan nog Take Away Office vara något för er.
Take Away Office gör hela företagets IT-miljö (affärssystem, filer, mejl) tillgängligt där du är och på den enhet du föredrar.
Men – nej! – det är inte ett fjärrskrivbord.Tags: , , ,

Comments are closed.