Enabling good business
 

FÅ UT MER AV SKYPE FOR BUSINESS

Användarutbildning anpassad efter er verksamhet och era behov

EFFEKTIVISERA ER KOMMUNIKATION MED SKYPE FOR BUSINESS

Med vår utbildning får era användare en ökad förståelse för Skype For Business, och kunskap att få ut mer av dess funktionalitet. Utbildningen kan anpassas för att fungera både som introduktion/grundutbildning samt fördjupande fortsättningsutbildning för er som redan använt Skype For Business en del.

SKRÄDDARSYTT EFTER ER VERKSAMHET OCH ERA BEHOV

För att säkerställa att utbildningen blir relevant för era användare inleder vi alltid med en workshop, där vi tillsammans med en eller flera personer från er går igenom de olika funktionerna i Skype For Business och hur ni kan ha nytta av det i just er verksamhet. Tillsammans med er gör vi också uppskattning av användarnas kompetens enligt Furthers kompetenstrappa, detta för att ytterligare kunna anpassa innehåll och utbildningsmaterial efter just era specifika behov och arbetssätt

utbildning-Skype-For-Business

VAD ÄR SKYPE FOR BUSINESS?

Skype For Business är ett helt digitalt kommunikationssystem med stöd för videosamtal, telefon och snabbmeddelanden. Oavsett om du använder en dator, mobiltelefon eller en surfplatta kan du snabbt och enkelt ta emot samtal och ansluta till ett möte, eller skicka och ta emot snabbmeddelanden.

Skype For Business har också mängder med funktionalitet för att förenkla samarbete. Det är utformat för alla typer av möten, från gruppmöten för samarbete till liveuppspelningar eller uppringning till en konferens med telefonen.

I UTBILDNINGS-PAKETET INGÅR:

WORKSHOP

Inför utbildningen går vi tillsammans med er beställare igenom Skype For Business olika funktioner och er nuvarande kunskapsnivå, och kommer överens hur utbildningen kan anpassas för att ge bästa möjliga resultat.

ANVÄNDARUTBILDNING I GRUPP

Själva utbildningen i Skype For Business genomförs sedan i grupper om 5-10 personer. Antingen hos er, hos oss, eller som webinar.

MANUALER

Vi efterlämnar såklart guider och användarmanualer i Skype For Business, anpassade efter just er verksamhet.

Psst…

Se hit!

VILL NI HA HJÄLP MED DEN TEKNISKA UPPSTARTEN OCKSÅ? – VÄLJ ETT KOM IGÅNG-PAKET!

Kom igång med Skype For Business är framtaget för att ge företag en hanterad uppstart i Skype For Business. Med ett kom igång-paket får ni inte bara en användarutbildning, det inkluderar även teknisk uppstart och konfigurering av verktyget, allt anpassat för att stödja er verksamhet och era specifika processer.

Läs mer om Kom igång med Skype For Business här

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer eller göra en bokning?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

SENASTE NYTT